REVIEW Brompton Backpack Bag - Shoulder Bag

RECENSIE Brompton rugzak, tas, schoudertas

RECENSIE Brompton Rugzak, tas, schoudertas

Ik woon in Argentinië. Al 18 jaar leid ik een bedrijf dat schrijfproducten importeert.

Voordat ik Brompton fietsen kende, deed ik mijn werk lopend en met het openbaar vervoer. Elke dag door de stad reizen voor mijn werk was een enorme pijn. Enkele jaren geleden zag ik mijn eerste Brompton in NYC. Ik vroeg de persoon die hem gebruikte, welk merk het was en waar hij vandaan kwam. Vanaf dat moment heb ik de mogelijkheid onderzocht om er een te kopen. Op dat moment werden ze nog niet naar Argentinië geïmporteerd.

Na een paar jaar begonnen ze hier te worden verkocht en kon ik mijn eerste Brompton kopen, een H3L. Vandaag heb ik er 4 (H3R, H6R Black Edition, M3L en H6L). De eerste heb ik verkocht om de Black Edition te kunnen kopen. Met andere woorden, ik heb er in totaal 5 gekocht. Voor mijn werk woon ik in en reis ik naar verschillende steden in Argentinië. Aangezien Bromptons de beste vouwfietsen zijn om van de ene plaats naar de andere te komen, wilde ik er een hebben in elke stad waar ik me meestal bevind voor werk en plezier. Sinds ik mijn eerste Brompton kocht, werd ik fan van het merk en zijn kenmerken. Ik begon accessoires te kopen die ik nuttig vond, zoals manden, gereedschap, een werkbank voor onderhoud, enz. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws en nuttigs om op te rijden, of het nu voor mijn werk is of in mijn vrije tijd.

Een paar dagen geleden ontving ik een e-mail van Jean-Pierre Bobbaers van Bromptonic, die me heel hoffelijk vertelde dat zij als fans het moeilijk vonden om accessoires voor Brompton te vinden. De missie van hun bedrijf, zoals beschreven op hun website, is: 'het voor andere Brompton fans gemakkelijker maken om de producten te kopen die wij leuk vinden'. Dit resoneerde helemaal met mij. In de e-mail boden ze me de kans om een review te schrijven over een product naar keuze.

Omdat ik al een tijdje een tas wilde hebben, vroeg ik om "de Brompton Roll Top Bag met waterbestendige regenhoes en verstelbare riem", die ze me als cadeau opstuurden. Na een paar weken gebruik, heb ik vastgesteld dat het een tas van zeer hoge kwaliteit is. Omdat hij aan de bovenkant oprolbaar is, kan hij worden aangepast aan de grootte van alles wat je bij je hebt. Hij is middelgroot, maar er passen spullen in die over de bovenkant uitsteken. De riem dient ook als handvat als ik hem niet over mijn schouder wil hangen.

In principe kan hij van een aktetas in een schoudertas veranderen, wat erg handig is! Hij is ongeveer 45 centimeter hoog, dus je kunt er alles in meenemen tot dat formaat. Als ik iets groters of groters wil dragen, is het nadeel dat de sluiting er niet overheen gaat. Ik zou willen dat er iets meer speling was. Het formaat van de tas zou ook wat groter mogen zijn. Met Brompton is er geen probleem om gewicht te dragen, omdat het voorste draagsysteem erg sterk is. De breedte is goed en de tas is in gesloten toestand verstelbaar tot 36 centimeter. Ik gebruik hem om mate (een thee-achtig drankje dat erg populair is in Argentinië) en andere dagelijkse dingen mee te nemen als ik met mijn vriendin uitga. Voor mijn werk gebruik ik hem om de koopwaar die ik verkoop mee te nemen, evenals mappen en ordners. Ik hou van Brompton!

Deze Brompton tas kan hier worden gekocht

Terug naar blog